Država / Country
   
  Kvant d.o.o.
Kanižarica 41, 8340 Črnomelj
Slovenija
GSM: 00386(0)40 551 428  

INTERNET TRGOVINA

GLAZBENI INSTRUMENTI


Početna Pošalji e-mail  Registriraj se

Narudžbe Košarica 
Blagajna 
 
Kategorije
POSEBNA AKCIJA 
Harmonike
Puhaći instrumenti
Žičani instrumenti
Gitare
Gudaći instrumenti
Stalci
Zvučnici
Pojačala
Pribor za glazbala
Administrativni
podaci
Opći podaci Kvant
glazbala d.o.o.
Opći uvjeti poslovanja
Izjava o zaštiti
osobnih podataka
Cijene i plaćanje
Servis
Pitajte nas


Splošni pogoji poslovanja

V spletni trgovini Kvant lahko kupujete 24 ur na dan, 7 dni na teden. Uporaba je brezplačna. Vsak uporabnik se registrira in dobi svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on, oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov lahko v 15 dneh od prejetja blaga vrnete izdelek z računom in originalno embalažo. Glej poglavje o vračilu blaga.

Naročila
Podatki o naročilih so shranjeni na podjetju Kvant d.o.o. Kupcu so ti podatki vedno dostopni na spletni strani www.kvant.si ob prijavi v sistem.

Cene in plačevanje
Vse objavljene cene so v EUR in vključujejo 25% DDV. Stroški dostave z vključenim DDV znašajo 6 EUR.
Plačilo je možno:
1. po povzetju - možno je samo plačilo z gotovino.
2. preko banke ali pošte vnaprej po predračunu

Garancija
Za vse instrumente iz naše ponudbe nudimo 1 leto garancije. Izvzeti so deli in pribor (strune, jezički, ustniki, mazila, dušilci itd.), ki so podvrženi stalni uporabi. Podrobni garancijski pogoji in naslovi servisnih delavnic so navedeni v garancijskem listu Kvant d.o.o., ki spremlja vsak nov inštrument.

Servis
V lastnem specializiranem servisu za pihala ter goslarski delavnici opravljamo večino garancijskih popravil in zagotavljamo servisiranje instrumentov z originalnimi rezervnimi deli najmanj 7 let po nakupu instrumenta.

Dostava in stroški dostave
Če ni drugače dogovorjeno se dostava izvaja preko Pošte Slovenije. Rok izdobave so trije delovni dnevi. Stroški dostave z vključenim DDV znašajo 6 EUR.

Vračilo blaga
Kupec lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelkov v 15 dneh od prejema izdelka in izdelek vrne v nadaljnjem roku 15 dni od odstopa od nakupa. Lahko pa izdelek vrne v roku 15 dni od prejema izdelka in se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. Stroške transporta pri vračilu nosi kupec. Iz higienskih vzrokov ni mogoče vrniti ustnikov, jezičkov, ustnih harmonik, intonirk. Prav tako ni mogoče vrniti palic za tolkala, open za tolkala, čistil in mazil, kolofonije, strun, pickupov. Kupec po želji lahko blago zamenja za drugo blago ali pa se mu vrne celotna kupnina skupaj s stroški poštnine. Blago je v lasti podjetja Kvant d.o.o. do dokončnega plačila.
Kupnino skupaj s stroški poštnine vam v roku 15 dni od dneva prejema pisnega odstopa vrnemo po poštni nakaznici ali na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti).

Reklamacije
Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v prid potrošnika. Reklamacijo naslovite na spletno trgovino Kvant d.o.o., Kanižarica 41, 8340 Črnomelj, elektronski naslov: kvant@kvant.si

Račun
Račun je shranjen v podjetju. Kopijo računa lahko dobite na pismeni zahtevek.
 

 

Košarica
Količina 0
Za plaćanje Kn 0,00

 
 

 

 

Present