Država / Country
   
  Kvant d.o.o.
Kanižarica 41, 8340 Črnomelj
Slovenija
GSM: 00386(0)40 551 428  

INTERNET TRGOVINA

GLAZBENI INSTRUMENTI


Početna Pošalji e-mail  Registriraj se

Narudžbe Košarica 
Blagajna 
 
Kategorije
POSEBNA AKCIJA 
Harmonike
Puhaći instrumenti
Žičani instrumenti
Gitare
Gudaći instrumenti
Stalci
Zvučnici
Pojačala
Pribor za glazbala
Administrativni
podaci
Opći podaci Kvant
glazbala d.o.o.
Opći uvjeti poslovanja
Izjava o zaštiti
osobnih podataka
Cijene i plaćanje
Servis
Pitajte nas


Načini plačila blaga in storitev

Plačilo na sedežu Kvant d.o.o.
Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja KVANT d.o.o. v Črnomlju, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete kadar koli med delovnim časom od ponedeljka do sobote od 8.00 do 16.30 ure. Pri osebnem prevzemu lahko izbirate med plačilom z gotovino, plačilno kartico (BA, Maestro), kreditno kartico (EuroCard/MasterCard), ali s predhodnim nakazilom na račun KVANT d.o.o.

Plačilo v 3, 6, 12 ali 24 obrokih
Našim kupcem omogočamo nakupe z najugodnejšimi krediti na 3, 6, 12 ali 24 obrokov. Pridobitev kredita je hitra in enostavna. V primeru obročnega plačila se morate osebno zglasiti na sedežu našega podjetja, v Črnomlju, Kanižarica 41.

Plačilo po povzetju
V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. O času dostave vas bomo obvestili po elektronski pošti. V kolikor vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila s kreditno kartico, po predračunu in drugih.

Plačilo po predračunu
Ta opcija je namenjena predvsem pravnim osebam, ki naročijo blago preko spletne trgovine KVANT.si, vsekakor pa lahko na ta način nakup opravi kateri koli potrošnik. Predračun Vam pošljemo po pošti na naslov, ki ste ga ob Vašem naročilu navedli, lahko pa Vam ga posredujemo tudi preko telefaksa, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko le-tega. Predračun preko pošte prejmete v roku 24 ur, preko faksa pa v roku ene do dveh ur (navedeni čas ne velja ob vikendih in praznikih). Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

Veljavnost ponudbe
Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine KVANT.si. Za dodatne informacije in pojasnila smo Vam na voljo od ponedeljka do sobote od 8.00 do 16.30 ure, ter na telefonski številki 040 706 011.
 

Košarica
Količina 0
Za plaćanje Kn 0,00

 
 

 

 

Present